PREGUNTES FREQÜENTSPreguntes freqüents:


1.- Com em dono d’alta a l’AMPAsoft?


Rebràs un correu de noreplayampaescolapauromeva@ampasoft.net on se’t donarà un vincle, en el qual has d’introduir el teu usuari (correu electrònic on has rebut aquest e-mail, que és el que figura en la BBDD AMPA) i inventar-te una contrasenya.


A partir d’aquest moment ja pots entrar sempre que vulguis en el teu compte d’AMPAsoft, bé a través vincle o directament en l'apartat AMPAsoftl de la web de l’AMPA.


2.- Quin és el meu usuari?


El teu usuari és el correu que vas facilitar a l’AMPA en el seu dia i on rebràs el butlletins i comunicats de l’AMPA.


3.- Què faig si no recordo la contrasenya?


Accedeix directament, a través de la web, al portal d’AMPAsoft i posant el teu usuari, veuràs a baix a l’esquerra el “Recupera contrasenya”, prem-ho i en el teu correu rebràs un nou vincle per crear una nova contrasenya.


4.- Han passat 24 hores de l’e-mail de benvinguda i ja no puc entrar 
Què faig?


Accedeix directament, a través de la web, al portal d’AMPAsoft i posant el teu usuari (correu electrònic), veuràs avall a l’esquerra el “Recupera contrasenya”, prem-ho i en el teu correu rebràs un nou vincle per crear una nova contrasenya i poder-te donar d’alta.


5.- Quines dades cal que revisi i modifiqui si no són correctes?

Aquelles dades que figuren dins l’apartat Associats:
Pares / Mares / Tutors: Feu especial atenció als telèfons de contacte i dades bancàries. En el cas que vulgueu modificar el correu electrònic cal que us poseu en contacte amb secretariapr@gmail.com, doncs no podeu modificar directament el vostre e-mail.
Alumnes: ATENCIÓ el curs que apareix és el del proper curs (NO canvieu curs). NO CAL complimentar la informació mèdica.
Famílies: Si feu clic a la lupa podreu revisar la informació econòmica que figura actualment a l’AMPA.


6.- Vull donar d’alta un altre tutor Com ho faig?


Ves a l’apartat Associats, subapartat Pares/Mares/Tutors i, just damunt del requadre on apareixen els tutors assignats actualment, trobaràs “Afegeix tutors”. Fes clic i complimenta la informació. És imprescindible que sàpigues el nº de DNI del nou tutor, sinó l’aplicació no l’accepta.


7.- Vull canviar el correu electrònic on rebo els e-mails de l’AMPA Com ho faig?


L’AMPAsoft no permet canviar l’adreça electrònica de manera directa. Si vols canviar l’e-mail on reps els correus de l’AMPA actualment, si us plau, fes la petició a secretariapr@gmail.com.


8.- Com faig les preinscripcions?
Fes clic a l’accés directe que trobaràs a la pàgina d’inici;
Fes clic a “Realitzar preinscripcions”
Tria l’alumne (si teniu més de dos fills, primer heu de fer la preinscripció d’un i després de l’altre o altres)
Un cop hagis triat el fill/a, només veuràs a pantalla les activitats extraescolars a les que es pot preinscriure (les destinades a la seva franja d’edat)
Marca les activitats extraescolars a les que vulguis inscriure’l
Per validar preinscripció, ves a dalt a l’esquerra i prem “Realitzar preinscripció”, s’obrirà una finestra que t’informarà de les preinscripcions realitzades, si és correcte, prem “Validar”.
Has de rebre un correu electrònic de recepció de la preinscripció de cada una de les activitat extraescolars. En aquest correu s’assigna un número de preinscripció (en el cas de més demanda que oferta de places, aquest número determinarà l’ordre d’inscripció).
En un termini màxim de dues setmanes, rebràs un correu confirmant la vostra preinscripció o posant-vos en llista d’espera.