GALERIA FOTOGRÀFICA CASAL ESTIU 2021

TEMPS D'EXPLORAR : LES PLANTES AROMÀTIQUES

30 D'AGOST

Dediquem aquesta setmana al món de les plantes aromàtiques. També hem sabut que moltes d'aquestes plantes són medicinals, que vol dir que són remeis, des de ja fa molt temps, per alleugerir algunes malalties. Abans amb les plantes feien tints, no hi havia substàncies químiques i ho feien amb les plantes. Nosaltres ho hem fet avui amb peles de seva, remolatxa, cúrcuma i pastanaga. Quan ja estigui fet tintarem un trosset de tela.... a veure com ens queda.

També hem decorat uns testos biodegradables per plantar alfàbrega.


Us deixem algunes fotos.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Fem tints naturals31 D'AGOST

Avui com feia una mica de fred i no hem pogut anar a la piscina, hem anat al parc de Can Vidalet i a la tarda els grans hem tenyit drapets amb els tints que vam fer ahir. No ens ha quedat massa bé, però sí que hem vist el procés de com es feia. També hem plantat l'alfàbrega en el test que vam decorar ahir. 

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Can Vidalet i tallers


1 DE SETEMBRE

Avui hem anat a la muntanya de Montjuïc. Hem pujat fins dalt de tot i hem entrat al Castell. És molt gran i des dels terrats es veu tota Barcelona. Després hem anat baixant i hem estat als tobogans gegants, ha sigut molt divertit, però després de dinar hem hagut de córrer molt perquè vènia una tempesta i hem hagut de marxar. Els Jardins de Joan Brossa els hem vist molt de pressa i no els hem pogut gaudir... haurem d'anar un altre dia. Tot i això ha estat una gran aventura.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Monjuïc


2 DE SETEMBRE

Avui hem pogut fer molts jocs a la pista, s'estava molt fresquet. Els més petits hem fet un circuit amb bicicletes i jocs cooperatius. 

A la tarda hem fet sacs aromàtics. Els hem decorat, cosit i els hem omplert de lavanda. Feien una oloreta boníssima. 

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Jocs i taller saquets aromàtics


3 DE SETEMBRE


Avui hem anat al parc i hem estrenat la xarxa de volei. Quan hem tornat a l'escola hem estat jugant amb els jocs de taula. 

A la tarda "tarda de cine"

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Anem al parc


TEMPS D'EXPLORAR : ELS BOSCOS

26 DE JULIOL

Avui després de remullar-nos tot el matí, hem estat buscant els components dels boscos i els hem dibuixat. És molt important que els boscos es mantinguin nets, no hem de llençar escombraries i l'hem de cuidar. Aquesta setmana hem vist com els incendis cremaven moltíssimes hectàrees i hem estat fent llista del que hauríem de fer per mantenir els boscos. Quina feinada.... però s'ha de fer. 

Us deixem algunes fotos.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Primer dia del cinquè torn


27 DE JULIOL

Avui a la piscina i a la tarda els grans hem fet una ampolla amb sal de colors. Ens han quedat unes combinacions d'allò més vistoses. Els petits hem fet polseres, per nosaltres, per la mare i pel pare. I alguna l'hem regalat a les monitores. 

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Piscina i tallers


28 DE JULIOL

Avui sí que hem fet d'exploradors. Hem anat a Dosrius, al bosc vertical. Una miqueta lluny, però a l'autocar s'estava molt fresquet. Des que hem arribat a estat un no parar, excursions pel camí sensorial, a posar-nos l'arnès i penjats tot el matí. Hem après moltes coses, com posar els mosquetons (dels dos que ens donen, un sempre ha d'estar enganxat).
Alguns hem hagut de fer equilibris i els llocs per on havíem de passar a vegades eren difícils. Al final del circuit, hi havia la tirolina, la dels grans des de dalts d'un arbre.... molt emocionant.
A la tornada molts ens hem adormit i és que cansa això de ser un explorador. 

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: El bosc vertical


29 DE JULIOL

Més piscina, que fresquets. 

A la tarda hem fet un taller amb els pals, fulles, escorça i tot el que vam arreplegar del bosc. També hem aprofitat per regar totes les plantes de l'escola, que amb la calor que ha fet, necessitaven aigua. Ja veureu com es recuperen aviat.... només els calia aigua i els hem donat molta.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Piscina, taller i regar


30 DE JULIOL

És l'últim dia de casal del mes de juliol, així que hem fet durar més el canó d'escuma i hem fet molts jocs d'aigua. Després els petits hem fet circuits d'obstacles i els grans jocs al pati.

A la tarda "tarda de cine"

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: L'últim dia de casal


TEMPS D'EXPLORAR : ELS INSECTES

19 DE JULIOL

Avui després de remullar-nos tot el matí, hem vist uns quants insectes: com són, on viuen, que mengen...Alguns són una mica esgarrifosos, però hem après que tots són important i que els hem de respectar.
Després els hem fet amb plastilina i ens han quedat molt xulis.
Quan hem acabat hem fet jocs al pati i circuit al Gimnàs. 

Us deixem algunes fotos.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Primer di 4t torn


20 DE JULIOL

Avui a la piscina i a la tarda els grans hem acabat el taller dels insectes. Ens han quedat molt bé, ara els deixarem assecar i així ens el podrem emportar. Els petits hem fet un rusc amb abelles, és molt curiós com viuen les abelles i fan una mel boníssima. 

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Avui Piscina


21 DE JULIOL

Quin dia més esperat, els grans anem a l'Illa Fantasia i els petits a la Creueta del Coll. No hem pogut fer moltes fotografies perquè és un lloc complicat i s'ha de vigilar molt, però les imatges que tenim ens ho diuen tot....han acabat molt cansats i s'ho han passat genial.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Dia d'excursions


22 DE JULIOL

Més piscina, que fresquets. 

A la tarda hem fet un taller per pintar samarretes. Després les hem estès al vestíbul de l'escola i feien un goig. Demà ens les posarem per marxar a casa.... ja veureu que bé que ens han quedat

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Piscina i taller de samarretes


23 DE JULIOL

Avui canó d'escuma, acabar taller samarretes, jocs i un munt d'activitats.

A la tarda "tarda de cine"

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Dia d'activitats


TEMPS D'EXPLORAR : OCEÀ PROFUND

12 DE JULIOL

Quantes coses que hi ha a les profunditats de l'oceà. Tot és molt fosc i hi ha moltes espècies d'animals. Alguns són molt estranys i curiosos.
Hem començat el dia amb jocs d'aigua i a la tarda hem fet un taller amb sorra. Ens ha quedat xulississim. I un munt de jocs. 

Us deixem algunes fotos.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Primer dia de 3r Torn

13 DE JULIOL

Avui a la piscina. Hem estat molt fresquets i fins i tot alguns hem sortit tremolant. A la tarda hem acabat el taller enganxant peixos i altres animals marins.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Avui Piscina

14 DE JULIOL

Dia d'excursió.....només pel grup dels grans. Hem anat al Tibidabo i hem pujat a moltes atraccions. Com cansa..... i és que s'ha de caminar molt, però ens ho hem passat d'allò més bé. I al grup dels petits, com estàvem sols a l'escola hem fet la GIMCANA MARRANA. Buah!!, com ens hem embrutat i a més expressament. El que més s'embrutava guanyava, però ens hem embrutat tant tots, que hem sigut tots CAMPIONS I CAMPIONES. Per acabar l'activitat, canó d'escuma.

A la tarda hem vist una peli, i hem pogut descansar.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Gimcana marrana i Tibidabo

Ara a descansar, que demà torna a haver-hi piscina. 

15 DE JULIOL

Més piscina, que fresquets. 

A la tarda hem fet unes ampolles amb sorra i hem posat missatges secrets. Algun dia els obrirem.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Més piscina

16 DE JULIOL

Avui som els petits els que anem d'excursió, a l'Aventura Parc. Com els grans s'han quedat a l'escola, han fet un got talent i avui per aquest grup la GIMCANA MARRANA. Aquests sí que s'han embrutat.... per netejar-nos i acabar amb l'activitat, canó d'escuma.

A la tarda "tarda de cine"

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Dia ple d'activitats

TEMPS D'EXPLORAR : EXPLORACIÓ CULINÀRIA

5 DE JULIOL

Començarem aquest torn amb l'exploració culinària. Mirarem com està formada la piràmide alimentària, tractarem al malbaratament alimentari i el reciclatge. Tot això sense deixar de jugar i passar-ho molt bé.

Us deixem algunes fotos.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Primer dia de la setmana

6 DE JULIOL

Avui a la piscina. Hem estat molt fresquets i fins i tot alguns hem sortit tremolant. Al grup dels grans ens han deixat una zona molt xula.... com que tots sabem nedar. 


Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: A la Piscina


7 DE JULIOL

Dia d'excursió.....Avui al SALTING, però abans provarem de saltar en un llit elàstic que, aquest matí ens hem trobat muntat al vestíbul....Quina Passada!!!!
Buff com cansa això i és que no pots parar de saltar. Alguns s'han atrevit a fer unes quantes piruetes però sempre amb prudència. Després hem anat a dinar al Parc de Bellvitge i jugar una estona fins que ens ha vingut a recollir l'autocar. Estava una mica núvol i ens ha anat molt bé, perquè no hem passat calor.

Ara a descansar, que demà torna a haver-hi piscina. 

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Salting i parc


8 DE JULIOL

Més piscina, això que no ho teníem massa clar. La predicció meteorològica no era massa bona, però hem estat genial.

A la tarda hem fet unes brotxetes de fruita i després.....mmmm ens les hem menjat. Que bona és la fruita i sobretot a l'estiu.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Piscina i tarda de tallers

9 DE JULIOL

Avui aigua per tot arreu, canó d'escuma, festa Holi i jocs.

A la tarda "tarda de cine"

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Últim dia de la setmana

TEMPS D'EXPLORAR : EL COS HUMÀ28 DE JUNY

Aquesta setmana mirarem d'esbrinar coses del cos humà. És molt interessant, està ple de curiositats.
Primer ens hem hagut de situar, per grups, aquest any uns quants més, podem ser fins a 24 per grup....encara sort.


29  DE JUNY

Avui piscina, no feia molt bon dia, però en teníem moltes ganes. Com fa molta calor no hem tingut problema

Que fresquets que hem estat. A la tarda hem fet els tallers.

Us deixem algunes fotos.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: 28 i 29 de Juny


30 DE JUNY

Avui a Vallirana. Són unes piscines molt xules. Hem anat a dinar al parc i a passar una estona en els jocs que hi havia. Quan hem acabat....hem tornat a la piscina a fer l'última remullada i poder marxar ben fresquets.


Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Vallirana

1 DE JULIOL

Tornem a la Piscina i avui sí que fa calor. Hem estat més tranquils, perquè no han vingut tants Casals. És que s'està tant bé que tothom hi vol anar.
A la tarda hem fet tallers i hem jugat molt.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: A l'Hospitalet Nord

2 DE JULIOL

Avui sí que l'hem liat... hi havia tanta escuma que em quedat ensorrats i no se'ns veia. Els ulls ens han picat una mica, tot i que el sabó no ens ha entrat amb les ulleres. I quina ballaruga.

Com és l'últim dia de la setmana, per la tarda veurem una pel·lícula que estem molt cansat.
Apa a per la següent.
A la tarda hem fet tallers i hem jugat molt.

Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: Últim dia de la Setmana