GALERIA FOTOGRÀFICA CASAL SETMANA SANTA 2019

15 D'ABRIL 2019 LA CAPUTXETA

Comencem la setmana amb el conte de La Caputxeta. A primera bora hem fet jocs de coneixença i activació. Els més petits han estat a la ludoteca gaudint de les disfresses i jocs. Després d'esmorzar, hem anat als Jardins d'Ernest Lluch i en tornar a l'escola ens hem trobat a la caputxeta. S'havia perdut i l'hem ajudat a trobar la casa de l'àvia. Quan ha entrat s'ha trobat amb el llop, però aquesta Caputxeta és molt valenta i, a cops de cistell ha vençut al llop. A la tarda, després de dinar hem fet ous d'escaiola... dimecres els pintarem.


Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotos: DIA 15 LA CAPUTXETA


16 D'ABRIL DEL 2019 LES SET CABRETES. 


Avui hem tornat una estona als Jardins d'Ernest Lluch. Quan hem arribat a l'escola ens han explicat el conte del llot i les set cabretes. Per poder enganyar al llop, hem anat a buscar pedres que després li hem posat a la panxa, S'ha quedat molt tip, adormit i no es podia bellugar. Després de dinar hem pintat les pedres, ens han quedat....... SUPERXULIS!!Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotografies: 

DIA 16 LES SET CABRETESDIA 17 D'ABRIL DEL 2019 HÄNSEL I GRETEL

Avui hem canviat i a l'hora del parc hem anat als Jardins Josep Munté. Quan hem arribat a l'escola hem hagut de fer el circuit per sortir dels bosc com van fer Hänsel i Gretel. Després, quina feinada, amb caixes de cartró hem construit la nostra casa. Un núvol ha arribat i en esclatar ens ha regalat gotetes de confeti brillant. Per la tarda hem pintat els ous que vam fer dilluns, demà ens els emportarem i els ensenyarem a les mares i pares.


Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotografies: 
DIA 17 HÄNSEL I GRETELDIA 18 D'ABRIL DEL 2019 LA CLOENDA


Doncs ja hem arribat a l'últim dia. Avui tenim molts jocs i .... molta feina. Primer ens hem fet una fotografia de grup (i una de broma, mireu les cares). Màgicament la fotografia s'ha fet a trossets i a desaparegut. Hem hagut de buscar-los per tota l'escola i la feina ha estat nostre per tornar a muntar la imatge. Hem fet molts jocs, hem pintat en xocolata i la Miriam, una estudiant de disseny ens ha pintat super super bé les cares.
A la tarda, després de dinar, hem fet la mona NYAM NYAM.


Feu clic a l'enllaç per veure totes les fotografies: 

DIA 18 LA CLOENDAVALORACIÓ CASAL SETMANA SANTA