CASAL SETMANA SANTA 2022Benvolgudes famílies:
Aquest any el Casal de Setmana Santa girarà al voltant de l'hort urbà. Les activitats aniran dirigides  a l'aprenentage i reforçament dels valors d'ecologisme, respecte pel mediambient, malbaratament alimentari, socialització, companyerisme i treball en equip. Hi haurà també moltes activitats divertides, creatives i pedagògiques: tallers de modelatge, jocs, esport, contes, manualitats…
Els nens i nenes tindran l’oportunitat de posar a prova les seves habilitats manuals i creatives gaudint de l'aprendre a través del joc.
Es tracta d’un casal de petit format amb un tracte familiar i molt proper amb els nens i nenes on deixem espai perquè s’expressin i sobretot gaudeixin aprenent, creant i jugant.

Per a nens i nenes de 3 a 12 anys.


ELS DIFERENTS TORNS NOMÉS S'OBRIRAN SI EL NOMBRE DE PARTICIPANTS ARRIBA AL MÍNIM.

NO ES PODEN CONTRACTAR DIES SOLTS.

El preu de l'opció de 9h a 17h, té inclòs el servei de menjador. No obstant per poder oferir aquest servei haurem de ser un mínim de 35 comensals. 

TERMINI D'INSCRIPCIONS DEL 10 DE MARÇ AL 24 MARÇ


Recordar-vos que la realització  del casal, sempre va condicionada al nombre d'inscripcions i que aquesta gestió es fa a través de l'Ampasoft.

Per una millor organització, tant per les famílies com pels organitzadors, és necessari respecteu els terminis d'inscripció. El dia 24 de març es tancarà la inscripció i us comunicarem els resultats.

PREINSCRIPCIÓ

MANUAL DE PREINSCRIPCIÓ

Esperem que sigui del vostre interès.