CASAL SETMANA SANTA 2024

 Benvolgudes famílies: 


AVENTURES ENTRE LLIBRES. PÀGINES MÀGIQUES

Ja s’apropen les vacances de Pasqua i aquest any volem oferir als nens i nenes de l’escola un espai d’imaginació i creativitat, ple de sorpreses i d’activitats per gaudir d’aquests dies.

Farem jocs, racons, experiments i tallers d’arts plàstiques adaptades a les diferents edats, utilitzant com a fil conductor “ AVENTURES ENTRE LLIBRES”. Viatjarem per espais i temps incalculables, i aprofitarem la màgia per descobrir els racons més entranyables dels que podrem gaudir.

El primer que farem a l'arribar al Casal, després de la benvinguda a les pàgines màgiques, serà explicar la història que ens mourà a fer tot un seguit d'activitats molt entretingudes i misterioses. L’esport, l’activitat física, el lleure i el joc també seran protagonistes.

Us deixem la petita història en la qual ens basarem per gaudir d'aquests dies:

Una vegada hi havia un llibre molt especial, un llibre ple de màgia i misteri. Aquest llibre no era com els altres; tenia el poder de donar vida a les històries que contenia. Les paraules saltaven de les seves pàgines, els personatges cobraven vida i els llocs es materialitzaven davant dels seus ulls. Era el llibre més màgic que s’havia creat mai i es va conèixer com  a“Llibre encantat”

Però un dia, una cosa terrible va succeir. Un entremaliat follet, conegut per la seva astúcia i malicia, es va colar a la biblioteca on es guardava el “Llibre encantat”. Amb un murmuri de màgia, el follet va robar el llibre i va desaparèixer a la foscor de la nit.

El món de les històries va caure en la tristesa i la foscor. Els contes van deixar de ser màgics, i els personatges es van quedar atrapats a les pàgines del llibre. Però hi ha una esperança, una llum a la foscor. Vosaltres, sou els elegits per tornar la màgia a aquest món.

Avui comença la vostra aventura com a 'Lectors-Herois'. La vostra  missió és trobar l' entremaliat follet, recuperar el 'Llibre Encantat' i tornar la màgia a les pàgines dels contes".

Explorarem el món dels llibres, haurem de seguir pistes i enfrontar-nos a desafiaments literaris. Junts, descobrirem la màgia de les 'Pàgines Màgiques' i us convertirem en herois dels contes.


EL TORN NOMÉS S'OBRIRÀ SI EL NOMBRE DE PARTICIPANTS ARRIBA AL MÍNIM. 

NO ES PODEN CONTRACTAR DIES SOLTS.

El preu de l'opció de 9 h a 17 h, té inclòs el servei de menjador. Tant els participants que assisteixen a 9 h a 13 h com els que ho fan de 9 h a 17 h,  hauran de dur esmorzar i roba còmode.

Per una millor organització, tant per les famílies com pels organitzadors, és necessari respecteu els terminis d'inscripció. El dia 8 de març es tancarà la inscripció i us comunicarem els resultats.

El pagament s'ha de fer al compte:

BANC SABADELL

IBAN:ES12 0081 1642 7600 0100 6902

En el concepte nom i cognom del participant.


PREINSCRIPCIÓ

MANUAL DE PREINSCRIPCIÓ

Esperem que sigui del vostre interès.