CASAL NADAL 2022

 Benvolgudes famílies: 


A LA RECERCA DELS RACONS MÀGICS

Ja s’apropen les festes d’hivern i aquest any volem oferir als nens i nenes de l’escola un espai d’imaginació i creativitat, ple de sorpreses i d’activitats per gaudir d’aquestes dates.

Farem jocs, racons, experiments i tallers d’arts plàstiques adaptades a les diferents edats, utilitzant com a fil conductor “ a la recerca dels racons màgics”. Viatjarem per espais i temps incalculables, i aprofitarem la màgia per descobrir els racons més entranyables dels que podrem gaudir.

Cada dia viatjarem per diferents països, en un tren que no té nom, el NONOM. Com podeu imaginar aquest tren és  màgic i té una característica molt diferent a la resta de trens, només funciona a través dels llibres i contes. Cada dia de Casal el tren ens portarà a un país diferent, on llegirem un conte tradicional i aprendrem sobre les costums i tradicions.

El primer que farem al arribar al Casal, després de la benvinguda serà veure en el nostre mapa a on ens porta el tren màgic. Llegirem el conte i al llarg del dia farem activitats relacionades amb el país on hem arribat. L’esport, l’activitat física, el lleure i el joc també seran protagonistes.

Passaport, bitllets i... Passatgers al tren!


ELS DIFERENTS TORNS NOMÉS S'OBRIRAN SI EL NOMBRE DE PARTICIPANTS ARRIBA AL MÍNIM. 

NO ES PODEN CONTRACTAR DIES SOLTS.

El preu de l'opció de 9h a 17h, té inclòs el servei de menjador. 

Per una millor organització, tant per les famílies com pels organitzadors, és necessari respecteu els terminis d'inscripció. El dia 9 de desembre es tancarà la inscripció i us comunicarem els resultats.

PREINSCRIPCIÓ

MANUAL DE PREINSCRIPCIÓ

Esperem que sigui del vostre interès.