CASAL NADAL 2020


Benvolgudes famílies: 

Aquest any el Casal de NADAL està inspirat en un monstre que s'alimenta de llibres. Les activitats aniran al voltant dels misteris i enrenous que caracteritzen al conte Nyac-nyac. Hi haurà moltes activitats divertides, creatives i pedagògiques: tallers de modelatge, jocs, esport, contes, manualitats…

Els nens i nenes tindran l’oportunitat de posar a prova les seves habilitats manuals i creatives gaudint de l'aprendre a través del joc. 
Es tracta d’un casal de petit format amb un tracte familiar i molt proper amb els nens i nenes on deixem espai perquè s’expressin i sobretot gaudeixin creant i jugant.

Per a nens i nenes de 3 a 12 anys.

ELS DIFERENTS TORNS NOMÉS S'OBRIRAN SI EL NOMBRE DE PARTICIPANTS ARRIBA AL MÍNIM. 

NO ES PODEN CONTRACTAR DIES SOLTS.

El preu de l'opció de 9h a 17h, té inclòs el servei de menjador. No obstant per poder oferir aquest servei haurem de ser un mínim de 35 comensals. En cas de no arribar al mínim els nens i nenes hauran de portar el dinar de casa amb carmanyola.

Per una millor organització, tant per les famílies com pels organitzadors, és necessari respecteu els terminis d'inscripció. El dia 10 de desembre es tancarà la inscripció i us comunicarem els resultats.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Esperem que sigui del vostre interès.