dissabte, 28 de maig del 2022

Festa de cloenda extraescolars i 25è aniversari de l’escola

 Busquem voluntaris/es per la festa de cloenda extraescolars i 25è aniversari de l’escola. 18 de juny. Apunta’t!



Ja s’apropa el final de curs i, després de dos anys, ens fa molta il·lusió tornar a organitzar una jornada en què  totes les famílies pugueu compartir amb els vostres fills i filles què han han après durant l’any en les diferents activitats extraescolars. Així que, el dissabte 18 de juny al matí tindrà lloc la cloenda d’extraescolars i, a partir de la tarda, totes les famílies i exalumnes també gaudirem de la festa del 25è aniversari de l'escola. Serà una jornada memorable plena d'activitats per a tothom!

Però necessitem la vostra ajuda perquè sigui un èxit! Apunteu-vos a algun torn, ja sigui per ajudar a muntar,  portar la barra o organitzar algun taller a la tarda. Necessitem totes les mans possibles! 

Us hem preparat un formulari perquè us hi pugueu inscriure indicant la franja horària i tasca que millor us vagi. Indiqueu, si us plau, en quin torn voleu participar. Podeu fer més d'una selecció, com més opcions trieu més fàcil ho tindrem per assegurar mans per a tota la jornada. Moltes gràcies, totes i tots fem Pau Romeva!

Enllaç al formulari