dilluns, 13 de juny del 2016

SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES

A les famílies de l'alumnat que ha cursat de tercer a sisè de PRIMÀRIA durant el curs 2015-2016

Benvolguts/Benvolgudes,

Adjunt trobareu tots els documents sobre el projecte de reutilització dels llibres escolars que va entrar en vigor a l’escola durant el curs 2015-2016. Aquesta iniciativa impulsada pels pares amb el suport dels mestres i l'aprovació del consell escolar i l'assemblea general d'associat de l'AMPA. Es basa en què els llibres siguin comunitaris i gestionats entre tots mitjançant una quota anual que permetrà reposar els llibres quan sigui necessari.
La quota pel curs vinent serà de 40 € per alumne.
Amb aquesta iniciativa posem un nou gra de sorra en el camí cap a una escola sostenible tant des del punt de vista econòmic com ambiental, sense oblidar-ne la vessant pedagògica: d’una banda estalviem diners, d’altra banda evitem arraconar llibres que encara poden servir diversos anys més i, finalment i molt important, ens dotem d’una nova eina per a educar els nens en el respecte cap a les coses de tots i en la necessitat de no malbaratar recursos.

Recordem alguns punts de la normativa que en aquestes dates us poden afectar:
Per participar en el projecte de socialització de llibres cal ser soci de l’AMPA.
L’alumne que no s’hagi apuntat al projecte des de l’inici, ho podrà fer en cursos successius, sempre i quan aboni les quotes corresponents als cursos anteriors (trobareu el document d'adhesió en els documents associats a la socialització).
La participació és per a tota la vida escolar. En cas de voler renunciar-hi, caldrà fer la petició per escrit a la comissió del projecte, a través de manuscrit adreçat a l’AMPA.
A l’inici de tercer curs i fins al final de la seva escolarització, cada alumne/a participant en el projecte tindrà dret a disposar d’un lot de llibres socialitzats que estigui en raonable estat de conservació.


La resta de punts podeu recordar-la consultant els documents adjunts

DOCUMENTS ASSOCIATS A LA SOCIALITZACIÓ

PROJECTE DE SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES
NORMATIVA GENERAL DEL PROJECTE DE SOCIALITZACIÓ DE LLIBRES
DOCUMENT D'ADHESIÓ

COM FER LA RESERVA DE LLIBRES DE 3er a 6è
FORMULARI RESERVA LLIBRES I MATERIAL FUNGIBLE

EL FORMULARI PER LA RESERVA DE LLIBRES I MATERIAL FUNGIBLE S'HA DE RETORNAR (via formulari) ABANS DEL DIA 21 DE JUNY DEL 2016